Customer experiences


IZKUŠNJE

 

Pozdravljeni,

jaz sem jemala kapljice pomiritev. Moram povedati, da so kapljice pomiritev še vedno stalnica v mojem vsakdanu. Uporabljam jih po potrebi, saj sem zagovornica zdravih opcij za “prvo pomoč” ob stresnih situacijah, ki jih je bilo na mojem delovnem mestu kar veliko. Velikokrat sem imela namreč težave z nespečnostjo in sem le-te skušala omiliti s 30 kapljicami v kozarcu vode pred spanjem.

V prihodnosti se bom zagotovo posluževala še kakšnega vašega izdelka. Hvala.

ANJA

 

V juniju sem prebolela angino z abcesom. Po treh tednih se mi je angina ponovila. V času prebolevanja sem prejemala antibiotično terapijo. Ko sem angino sanirala, se mi je bakterija iz grla preselila v koleno. Po terapijah, protibolečinskih kremah in rehabilitacijski vadbi je bilo koleno boljše a še vedno boleče. Po vseh težavah pa mi je tudi oslabel imunski sistem.
Iz želje po povrnitvi zdravja sem se obrnila na kmetijo Hanuman, kjer so mi svetovali na podlagi mojega zdravstvenega stanja.
Za dvig imunosti sem naročila tinkturo bele vrbe in bele omele (imela sem tudi težave s ščitnico), za premagovanje vnetnih procesov v telesu pa čaj. Proti bolečinam v kolenu sem naročila kremo iz smrekove smole in gabeza. Po parih tednih utiranja kreme, se je bolečina v kolenu popolnoma umirila. Zaradi rednega uživanja čaja in tinkture se počutim manj utrujeno, imam več energije in zdravje se mi je izboljšalo.
Kmetijo Hanuman priporočam vsem, ki si želijo do zdravja in ga ohranjati na naraven način.

ANITA

 

Pri Vas sem kupila tinkturi bele omele, ki naj bi pomagala pri ovulacijah, rednih ciklusih, zanositvi,… Res, ko sem jo redno jemala, kot je v navodilih, sem imela ciklus dolg 28 dni,drugače je krajši Tako da to mi je pomagalo, kljub temu pa na magični + še čakam.

Poznam pa osebo, ki je po mojih priporočili kupila to tinkturo, jo jemala 2 meseca in na koncu celo zagledala magični + na testu nosečnosti (pred tem se je skoraj 2 leti trudila).

VESNA

 

kakšne težave ste imeli, (predvidoma boreliozo)

– kaj ste jemali in kako, (divjo ščetico, 3 mesece vsak dan, 6 mesecev ob polni luni)

– kakšni so bili učinki. (za enkrat večjih sprememb ni)

KARMEN

 

šentjanževo mazilo

Uporabljam ga kot kremo za obraz(stara sem 53 let in imam zelo suho kožo). Odkar uporabljam vaše mazilo je koža sijoča, nahranjena, tudi na vratu se mi je vidno izboljšala, izrazite gube so izginile. Odlično se obnese kot podlaga za puder. Naj še povem, da ne uporabljam nobene druge kreme. Nisem imela nikakršnih težav. S kremo se mažem vsak dan, kot je priporočeno, na z vodo navlažen obraz in vrat.

negovalno mazilo

Mama(77 let) in hči(29 let) ga uporabljata kot kremo za obraz in vrat. Obe sta preprosto navdušeni. Kmalu po začetku uporabe je koža postala sijoča, mehka. Mami so drobne gubice manj vidne. Hči še nikoli ni imela tako lepe kože, tudi kakšen droben mozoljček je izginil. Pri uporabi mazila nista imeli nobenih težav. Uporabljata ga vsak dan na navlaženo kožo.

mazilo divji kostanj

Na nogah imam kar precej vidnih žil. Mažem se redno, ponavadi zvečer, če pa čutim napetost ali pekoč občutek v nogah pa tudi čez dan. Po nanosu mazila napetost ali pekoč občutek takoj popusti. Pri uporabi nisem imela nobenih težav.

medeni balzam za ustnice

Odličen balzam, prijeten na ustnicah in lepo obstojen. Nobenih težav pri uporabi. Ustnice so mehke in negovane.

zeliščno mazilo 12 zeli
Mazilo uporabljam občasno, za nego trde kože na komolcih, stopalih. Prav tako se namažem, če se pojavi rdečica ali za nego ran. Koža se zmehča in pomiri. Pri uporabi nisem imela nobenih težav.

Če povzamem, vaši izdelki so po mojem mnenju in izkušnjah vrhunski in jih z veseljem ob vsaki priliki priporočam prijateljem in znancem. Prav tako je vreden pohvale vaš profesionalen, obenem pa prijazen odnos do nas strank. Naročilo je vedno izvedeno, razveselite nas z drobnim pisemcem in pozornostjo.

NATAŠA

 

 

Pred približno 15 leti sem zbolela na šćitnici…skratka preden so mi to ugoovili, je bolezen napredovela že tako zelo, da kao ni bilo možnosti ozdravitve…..med drugim sem jemla zdravilo Medrol, ki pa je  posledično vplivalo, da sem dobila še sladkorno, visoki krvni tlak in sive mrene……..bila sem na ultrazvoku za žolč in takrat so mi dejali, da se mi od vseh teh zdravil že pozna na jetrih……no in potem sem se zamislila….vsa zdravila razen za pritisk sem dala vstran……

vsak dan sem spila najmanj 2 l čaja iz mešanice ognjiča, koprive in rmana v enakem razmerju in tudi čaj iz lakote …zraven pa tudi 3x na dan po žljico švedske grenčice…prav tako sem si delala obkladke iz švedske grenčice…….skratka te čaje sem pila intenzivo 2 leti po 2 litra na dan po požirkih (vsakih 20 minut nekaj požirkov)….potem sem šla na kontrolo in ščitnica je ok….čaje še pijem vedno…no zaradi sladkorne se mi pojavljajo na telesu tvori in že ko občutim, se takoj namažem z vašim mazilom iz lakote in v trenutku izginejo…skratka čudežno mazilo

Skratka prisegam na zelišča in vem, da so si ljudje z rakom pomagali s čajem iz lakote in ozdraveli

Sedaj še moram naredit nekaj za sladkorno bolezen

 

Hvala vam, da se ukvarjate z zelišči in vedno in povsod če nanese pogovor o tem dam vaš mail in telefonsko številko …in vedno povem, da nič ne pomaga čez noč, da moraš biti vztrajen če hočeš učinek.

VESNA

 

 

– kakšne težave ste imeli – pri preventivnem pregledu z ultrazvokom v lanskem letu so mi postavili diagnozo povečane prostate in manjši zastanek pri uriniranju

– kaj ste jemali in kako – od avgusta lanskega leta jemljem drobnocvetni vrbovec 3 tedne 2x na dan po 30 kapljic z enotedensko pavzo

– kakšni so bili učinki – zadnji pregled z ultrazvokom oktobra letošnjega leta je pokazal da je prostata manj povečana, zastanek pri uriniranju pa je bil nekoliko večji

Odločil sem se da nadaljujem z dosedanjim jemanjem drobnocvetnega vrbovca v preventivne namene

BORIS

 

Mož ima karcinom prostate in že kakih 20 let uživa drobnocvetni vrbovec – najprej kot čaj, nato pa tinkturo. Ko je bila vrednost PSA pod 10, je jemal 2x na dan po 20 kapljic v vodi; ko pa je vrednost postopoma naraščala, je začel jemati po 30 kapljic 2x dnevno. Tako ima že nekaj let kolikor toliko stabilno vrednost PSA med 25 in 43). Svojega osebnega zdravnika in urologa je seznanil s tem, da jemlje te kapljice in sta se oba strinjala, naj kar nadaljuje.

DARINKA

 

Pregledna spletna trgovina, hitra dostava, kakovostni diseci caji v cudovitem pakiranju, nabrano v Sloveniji.

Pila sem caj Krvomocnice za izboljšanje menstrualnega cikla, s katerim mi je to uspelo po nekaj mesecih. Uspesno sem po pitju tudi zanosila in ze imamo doma 6 mesecno deklico.

Definitivno priporocam zelisca Hanuman. 

JANETA

 

o plešcu in plahtici in njuni zdravilnosti za ženske sem zasledila v knjigi o zdravilnih zeliščih in sem se odločila da stvar sprobam. Tako da lahko rečem, da stvar deluje, ko gre za tisto obdobje v ženskem življenju, ko se nekako pripravlja na meno. Zaenkrat moram reči, da ne vem za nobeno od tipičnih težav, vašo tinkturo pa med drugim uporabljam tudi za masažo spodnjega dela trebuha. Tako da gledano s tega vidika stvar deluje. Pijem pa tudi čaj iz plahtice.

 

Želim vam veliko poslovnih uspehov. Tanja

 

TANJA

 

Gabez mazilo: Gabezovo mazilo sem začela uporabljati zaradi težav v rami, občutek pekoče bolečine, težave z neznosnimi bolečinami predvsem ponoči. Mazilo sem redno uporabljala vsak dan več tednov za nekaj časa prekinila in potem ponovno. 

Lahko povem, da imam odlične izkušnje z Gabezom, ne le pri raznoraznih bolečinah v sklepih in mišicah, ampak tudi pri obnovi vezivnega tkiva in celo hrustanca. Tako, da vsekakor toplo priporočam Gabezovo mazilo Kmetije Hanuman, ki ga bom še naprej uporabljala, z občasni prekinitvami, kakor se svetuje pri gabezu. stanje se je precej izboljšalo, vendar je celjenje tkiv in kit v rami dolgotrajno in bom še vztrajala naprej.

 

Irena

 

Vrbovec Tinktura

 

Tinkturo sem uporabljal zaradi težav s prostato sem že starejši in je ta tinktura več kot odlična in pomaga pri vsakodnevnem odvajanju vode, za izboljšanje stanja prostate in lažje odvajanje vode. Sem zelo zadovoljen in jo bom uporabljal še naprej!

 

Vincenc